Sunday, December 19, 2010

Vaikne nädal

Sellel nädalal mingeid erilisi põhjapanevaid sündmusi ei toimunud:) Käisin koolis, käisin väljas, käisin trennis...:) Meil hakkas tegelikult nüüd koolivaheaeg ka, nii et järgmisel nädalal ei toimu midagi - ei kooli, ei trenni. Aga üks asi, mida esimest korda elus nägin, juhtus Dance Orientale'i trenni ajal. Nimelt ühines meiega üks tüdruk (moslem-seega oli igat pidi kinni kaetud) ja tahtis ka trenni teha. Me tantsisime siis mõnda aega ja järsku nägin ka teda tantsuplatsil. Ilma igasuguse pea ja näo ja teab veel mis katteta! Mitte, et see nüüd midagi nii erilist oleks - inimene nagu iga teinegi, aga mul ei ole lihtalt varem sellist kogemust olnud. Ja tantsis ta väga väga hästi!

Eile käisin la Defence'is jõuluturul. Eriti ei olnud aega seal ringi vaadata, aga see tundus nii äge...etem kui see, mis Champs-Elysee'l, mis ilmselgelt rohkem turistidele mõeldud. Aga naasen sinna õige pea! Eile sadas hästi palju lund ka, aga külmakraade ei olnud, nagu tänagi..seega mis tuleb, see sulab. Aga me jõudsime siiski järeldusele, et siin on külm! Miks? Sest on rõvedalt märg ja niiske  - see poeb kontide vahele ja tulemuseks ongi see, et on rõvedalt külm!

Kuna täna teksti ei ole, siis lisan paar pilti. Kaks on tehtud minu maja fuajees ja viimased kaks siis eile La Defence'is:)
Jõulupuu

Häid Jõule!

La Grande Arche de La Defence

Mina, Eva, Vian
PS: "Sophie" nurga fännidele pean pettumuse valmistama - sel nädalal ta midagi korda ei saatnud:) Jõulurahu ilmselt!

6 comments:

  1. PS: sõnasin ära...käisin täna õhtul Kasia juures õhtustamas ja kui koju tulin, siis oli Sophie koridoris koos oma ehega ja kõik kohad olid verd täis:S Tal oli nurisünnitus vms:S Ühesõnaga kiirabi tuli kohale ja ta viidi haiglasse! Ma jäin Irisega koju:S

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Kahju Sophiest, ta on kindlasti väga õnnetu, selline asi pole kellelegi kerge.

    ReplyDelete
  4. Nii ongi...mitu päeva kodus nutnud juba. Aga arvestades tema vanust oli see ilmselgelt riskantne ja kui ta ise ka enda eest hoolt ei kandndud...siis oli see ju etteaimatav:(

    ReplyDelete