Sunday, November 28, 2010

Külma tulek

Õnneks on pikk vihmaperiood seljataga ja ilm Pariisis päikselisem ning külmem. Jah, külm on tõesti. Täna nt lausa 1 kraad:) Tegelikult on tuule tõttu isegi jahedam...mais bon. Vaatamata sellele olen viimasel ajal ainult ühe korra teksaseid kandnud...armastan seda ilma, mis lubab mul ainult seelikuid ja kleite kanda!!! Kui eestisse naasen veebruaris, siis pean karupüksid ilmselt ostma! 

Anyway...Terve selle nädala käisime Kasiaga (mu poolatarist sõbranna) linnas kostüümipeo tarbeks riideid otsimas. See ei olnud suguni eriti lihtne! Peo teemaks oli DRAGIBUS ehk siis üks sort Haribo kommidest ja inimestelt eeldati kirevaid värvi ja mis kõige olulisem, tuli üleni ühes värvis olla. Praegusel hooajal on aga poodides ainult hallid, mustad ja pruunid toonid. Lisaks on keeruline leida midagi väga odavat...kallist pole ju mõtet osta kui ilmselt seda asja iialgi enam selga ei pane. Aga lõpuks kandsid otsingud vilja. Mina leidsin endale kolmapäeval ja Kasia neljapäeval. Pidu toimus laupäeval! Pidu oli väga tore. Tegelikult oli see soolaleivapidu ja kohale tuli u 45 inimest. Sõime, jõime ja tantsisime, väga tore oli:) Peo jaoks valmistasime end ette Kasia juures. Endale lihtsalt suvaline meik, kunstripsmed (kooohutava kvaliteediga) ja sirgestatud juuksed....Kasia "tegin" siis kah ilusaks. Tegin talle meigi ja soengu...ei olegi seda ammu pidanud tegema...kuna ei ole ju käind ei võistlustel ega ka Maasikas tööl:P Ta oli niii üllatunud kui ta meiki nägi, ta oli nii õnnelik, et pisarad silmas...läks tükk aega aega, et teda maha rahustada, et töö luhta ei läheks. Ta ei suutnud ära imestada kuidas ma seda teha oskan. Mis siin salata - aastate pikkune praktika võimlemise vallas ja meigikoolitused jne Maasikas on oma panuse sellele andnud! Voila, tulemus siis selline:

Aga kui ajas veits rohkem kui üks päev tagasi minna, siis reedel käis mul külas kunagine trennikaaslane Maarja. Ta tuli siia, sest siin toimus iluuisutamise GP-etapp. Käisime siis seda vaatamas. Kestis 15.15-22.00 või no igal juhul läks algsest ajast üle. Päris väsitav oli istuda päev otsa, aga nii on ju kõikide võistlustega:P Mulle igastahes meeldis. Uisutajad olid head ja ilusad ning põnev oli vaadata. Igal juhul eelistan paaristantsu ja jäätantsu üksikpritajatele:) Kes ei tea, millest jutt käib, võib postimehest lugeda:)
http://sport.postimees.ee/?id=348816

Pere idülli kohta nii palju, et nädala alguses sai siis Sophie teada, et ta ikkagi on rase...see laps on tema uue härra oma siis...Vaatamata sellele on tema endine abikaasa praktiliselt terve nädal siin käinud ja tal kätt hoidnud. Nimelt on Sophie'l kogu aeg nii halb olla, et ta ei saa voodistki välja ja haistmismeel on ka väga tundlik...soovitasin tal siis akent lahti teha. Oh üllatust, see toimis ja ta ütles, et ta ise selle peale ei oleks tulnudki, vau! Igal juhul see eks käib siis siin kogu aeg ja 90% sellest ajast Sophie nutab ja mees seletab ja lohutab. Ma ei tea...one twisted family...

1 comment:

  1. Esimese poole kohta - äge!:D.
    Lõpu osa - jeerum, mis seebikas...

    ReplyDelete