Friday, September 17, 2010

Mida kinkida?

Kuna Jerome on mind juba nädal aega taluma pidanud ja ilmselt talub natuke veel, siis mõtlesin, et peaksin/võiksin talle midagi kinkima või kuidagi heaks tegema. Aga, kuidas?????????? See on keeruline..kohe kirjeldan miks.

Jerome'i kirjeldus.
Ta on stereotüüpiline prantslane. Tal on 2 külmkappi, st üks on veini oma ja teine on juustu jaoks. Kodus ta süüa ei tee (vabandust, üks kord praadis endale hommikul muna-pühap hommikul), vaid tellib koju igasuguseid huvitavaid ja eksootilisi toite.
Ta töötab väga palju, tal on oma firma vms. Seega, on tal 2 eratreenerit. Üks käib tal kord nädalas kodus (jõutreening) ja teise juures käib ta korra nädalas golfi õppimas. Ja mingisuguses ujumisklubis on ta ka, seega käib vahel ujumas ka.
Kodu on tal nii high-tech, et ma ei julge midagi puudutadagi :D

Ok, see oli siis tema kirjeldus. Nüüd aga..mida talle siis kinkida? Või kuidas oma tänu avaldada? Mõtlesin osta ühte väga head juustu, mida juulis maitsta sain..aga ei tea, kas see oleks piisav :P

10 comments:

  1. No pmt vastasid ise juba ära..:) Äkki teed talle mõnikord õhtusöögi vms?:D Kui ta niikuinii süüa ise ei tee ja samas, kui sina oskad väga hästi süüa teha;)

    ReplyDelete
  2. Sinu koogid on ju ülumõistuse head :)

    ReplyDelete
  3. Ma just mõtlesin ka, enne kui kommentaare nägin, et kokka midagi talle. Ja kui ta magusat sööb, siis nt miniversioon sinu superhüper oivalisest maasikakringlist?

    ReplyDelete
  4. Pff..teate:D seda on lihtne öelda, aga raske teostada:) Ilmselt kingin tall lihtsalt juustu ja vb kunagi tulevikus üllatan koogiga:) Aga tänkjuu!

    ReplyDelete
  5. minu mäletamist mööda ei olnud tal vist eriti kööginõusid ka, meil oli kausi leidmisega tükktükk tegu:D.

    nüüd tuleb melanhoolia nurk: "OOooOO võrratu suvi!!":D:D

    ReplyDelete
  6. PS - unustasin eelmise postituse alla kirjutada, et Anna tervitas sina ka!!:D
    Aga tal pole ühtegi kontot mille alt su blogi kommenteerida saaks;)

    ReplyDelete
  7. hahahaha:D:D:D

    Einoh, kuldaväärt soovitus tegelt ju:D

    ReplyDelete
  8. Tee talle, jah, mõni õhtu stringide väel süüa, küll siis lahkusevõlg pikaks ajaks tasutud ;)

    ReplyDelete